HTMV

Clubnieuws

Hier vind u het clubnieuws

Beste H.T.M.v-er

Mocht je interesse hebben in deze super toer laat het me weten, groet, Jac.

MOTO73 50 Jaar Rally: jubileumrit op 2 september

MOTO73 bestaat dit jaar 50 jaar. Da’s een mijlpaal waar we met jou bij stil willen staan. Om je een indruk te geven wat een halve eeuw betekent: dat zijn zo’n 1.250 magazines en 150.000 pagina’s! Onwerkelijk toch?

In den beginne… was MOTO73 een motorblad dat alle disciplines van de motorsport op alle niveaus versloeg. Van de GP’s tot de cross om de hoek; ze konden allemaal rekenen op een wedstrijdverslag. Daar waren tientallen verslaggevers druk mee. Stilaan evolueerde MOTO73 en verschenen ook vakantieverhalen en toertochten in de edities. Als we het laatste lezersonderzoek erbij halen, leert dat tegenwoordig ongeveer de helft van de lezers MOTO73 hoofdzakelijk leest voor de sportverslagen en de andere helft voor het ‘recreatieve motorrijden’. De afgelopen maanden hebben we de sportjongens voldoende pleziert met hoogtepunten uit de motorsport, nu is de recreatieve rijder aan de beurt. Dat doen we met de MOTO73 50 Jaar Rally op zaterdag 2 september.

Startplaats Raalte

De MOTO73 50 Jaar Rally moet natuurlijk in Raalte starten, want in dit Overijsselse dorp begon het ooit voor MOTO73. Vertrekken vanaf het huis waar het allemaal begon, is onmogelijk. Daarom wijken we uit naar de stemmige Taveerne Tivoli. Da’s een gave plek, waar we je ontvangen met koffie – of thee – met gebak. De taveerne ligt trouwend vlak naast het American Motorcycle Museum, waar verzamelaar Max Middelbosch een prachtige collectie Amerikaanse motorfietsen heeft staan. Misschien dat er tijd is om er even te buurten.

5 x 50 kilometer

Vanuit Taveerne Tivoli start de eerste van vijf toertochten, die er telkens ook weer terugkeren. De routes meten elk zo’n 50 kilometer en telkens als je terugkeert bij Taveerne Tivoli ontvangen we je met iets lekkers of een drankje. Aan het einde van de derde toertocht krijg je de lunch voorgeschoteld en na de vijfde het diner.

Doe mee!

Kom ook naar deze all-inclusive toertocht, met goed eten en drinken, geweldig verrassende routes (je kunt ze alle 5 rijden) en vooral een hoop gezelligheid. Na inschrijving ontvang je de GPX-bestanden ruim een week van tevoren in je mailbox. Je rijdt de route alleen of in je eigen cluppie. Uiteraard kun je ook bij een ander aansluiten. Laat je verrassen en schrijf je in.

Datum: zaterdag 2 september 2023

Startpunt: Taveerne Tivoli in Raalte

Afstand: 5 x 50km

Prijs: € 50,-

Inclusief: ontvangst met koffie en gebak, snack, softdrink, lunch en volledig verzorgd diner

Inschrijven: www.ticketpoint.nl/jubileumrit